Sinds november 2017 werken we nauw samen met Tele2 – InterNLnet op de volgende competentiegebieden:

  • Hosting
  • Development
  • Support
  • Cross Selling Integratie (mobiele) telefonie en berichten

InterNLnet is sinds jaar en dag een betrouwbare leverancier van hosting en cloud diensten. Hun jarenlange ervaring en unieke kennis op het gebied van continuïteit en performance geven hun klanten dagelijks een goed gevoel. Als volledige dochter van Tele2 Nederland maakt InterNLnet gebruik van Nederlandse Tele2 datacenters. Daarmee is de veiligheid, kwaliteit en continuïteit van het netwerk gegarandeerd. Door de robuuste Tele2 organisatie in de rug kunnen ze snel en flexibel schakelen en leveren ze degelijke, veilige en kwalitatief hoogwaardige diensten. De myfactory oplossing sluit daar perfect bij aan. Dat is meer dan een mannetje en een server: een  compleet team van inhoudelijke technisch specialisten en een degelijke infrastructuur staan voor u klaar.

De InterNLnet Servicedesk is echt een Servicedesk met een hoofdletter. Die kunt u gewoon bellen. Maar mailen, chatten, een contactformulier invullen of langskomen kan ook. Ze nemen de tijd om goed naar uw vraag te luisteren. Vaak kunnen ze het incident meteen oplossen. Lukt dat niet, dan blijven ze het incident bewaken, net zo lang totdat er een antwoord komt. U weet in ieder geval altijd waar u met uw vraag terecht kunt.

Wilt u meer? Sluit dan een aanvullende SLA af, waarbij u gewoon met de beheerder, de programmeur of zelfs met de eindverantwoordelijke kunt bellen. Zowel overdag, na kantoortijd of zelfs in het weekend zit er dan iemand voor u klaar. 24/7. Dat klinkt bekend, toch?

Voor de myfactory hosting oplossing is InterNLnet tot het gaatje gegaan. Dubbel uitgevoerde firewalls, met een fail-over van het ene naar het andere Nederlandse Datacenter zorgen voor optimale veiligheid. Bovendien maakt InterNLnet elke nacht een automatische back-up van uw data. Wilt u meer, dan kan dat ook. Dan zorgt InterNLnet voor een oplossing waarbij uw data op locatie (bij u op kantoor of thuis) nog een keer wordt geback-upt. Bij elk hostingcontract krijgt u bovendien standaard een GDPR verklaring (een data beschermingsovereenkomst) toegestuurd. Dan is ook dat weer afgedekt.

24/7Guide, InterNLnet en myfactory: een perfecte combinatie!